én duDLu héPsijLéR. . =)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

én duDLu héPsijLéR. . =)

€N CiCi Hepsi Sitesi

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

okl hayatınısı paylaşın=)(=

3 posters
YazarMesaj
GüLçİnCi_AdMiN
qüLcn*Ji JimyJméé aDmün[DerYa]
 qüLcn*Ji JimyJméé aDmün[DerYa]
GüLçİnCi_AdMiN

Kadın
Lakap : yoq

okl hayatınısı paylaşın=)(= Empty
MesajKonu: okl hayatınısı paylaşın=)(=   okl hayatınısı paylaşın=)(= Icon_minitimeCuma Şub. 08, 2008 6:17 pm

ben serseri gibiyimdim gömlekler ordan budan çıkı dışarda notlarım az çok iyyidi fenada denilmes çalışsam başarılı olurum ama çalışmak işime gelmior hhe birasda siz anlatın dimi:D Very Happy
http://hepsiciler.megabb.com
KoYu CeMrEcİ
hépsiji süpér MoD
hépsiji süpér MoD
KoYu CeMrEcİ

Kadın
Lakap : cemrem

MesajKonu: Geri: okl hayatınısı paylaşın=)(=   okl hayatınısı paylaşın=)(= Icon_minitimeCuma Şub. 08, 2008 7:03 pm

bende senin gibiyim eteek gömlekten birass uzun gömlekk dışarıda kravatt filann bişee yokk bidaaa benim almanyada okulda 2 gün forma 3 gün sivill süperr yaa ama birr görsenizz benn sıfır koll boyundan bağlamalıı filann giyiniomm ama buu en kapalısıı herkess neler giyinioo benim eteğimmm buraya göree acayipp kısaa ama ordaa çokk uzunn olduğunu sölüolar
ErEn MaNiA
hépsiji süpér MoD
hépsiji süpér MoD
ErEn MaNiA

Kadın
Lakap : KokoŞ

MesajKonu: Geri: okl hayatınısı paylaşın=)(=   okl hayatınısı paylaşın=)(= Icon_minitimeSalı Şub. 12, 2008 4:12 pm

süveterim gri badim gri eteğim mavi,pembe, siyah renkte.biraz saf, sınıfın güzeli,çalışkanı,öğretmenin asistanıyım king öğretmenimin adı bengü kılıç bütün öğretmenlerimi seviyorum müzik öğretmenimi hiç sevmiyorum hep kızıyor.
http://www.gruphepsi-e-g-y-c.azbuz.com

okl hayatınısı paylaşın=)(=
1 sayfadaki 1 sayfası